• +47 45 37 14 79 / 92 04 36 26
  • Strandgaten 6,5013 Bergen
  • Mandag - fredag 8.00 - 20.00

Hjertet ditt vet

Ta en guidet reise til ditt innerste selv 

Da vi satt oss ned for å muliggjøre dette konseptet, var intensjonen veldig enkel: vi ønsket å dele en vei/sti til total indre frihet med alle som er villig og åpen til å motta. 

Den spirituelle veksten skulle være enkel, åpenbar og intuitiv. 

Frihet er den mest naturlige ting i verden – den er faktisk, en fødselsrett. Problemet er at vi tukler med denne enkle sannheten med tankene våre, følelsene og preferanser.  

Frihet – tar oss med på en reise hvor vi opplever direkte de medfødte sannhetene i oss. Vi oppdager hvem vi er ved å gi slipp på hvem vi ikke er. 

Denne dype indre reisen kan bli benyttet av hvem som helst for å finne veien tilbake til seg selv. 

Nå, er vi glade for å tilby denne nydelige guiden eller manualen, Bli bevisst – Åpne ditt sinn, som et unikt verktøy for å tilrettelegge for din indre reise.  

Vår intensjon er å guide deg gjennom en dypere forståelse for din relasjon til hjernen, følelsene og dine indre energier. Du vil oppdage at å gi slipp på «støyen» i hjernen din, og ved å gi slipp på dine tidligere vanskelige opplevelser som du har holdt inne for deg selv. Ved å gjøre dette vil du få tilgang til frihet og lykken som ligger i å være din genuine deg, den som er vitne til alt. 

Hver modul inneholder kraftfulle øvelser. Læringen som følger hver øvelse utfordrer deg til å fult ut relatere deg til dine personlige opplevelser/erfaringer. Dette tillater deg å dykke dypere inn i essensen av læringen for å skape det til en del av ditt daglige liv/din hverdag. I noen tilfeller kan modulene føre deg inn i videre utvikling og bevisstgjøring.  I andre moduler vil det bli gitt øvelser for å hjelpe deg til å gå dypere i deg selv. Din relasjon til deg selv vil hjelpe deg til å uttrykke din forståelse av relasjonen til deg selv. Det er skapt rom for å skrive ned og reflektere over dine personlige opplevelser/erfaringer. Det er dette som er meningen med denne manualen: å ta deg bakenfor kraften av ord inn til kraften av det som faktisk er den direkte opplevelsen. 

Du er nå på vei til å legge ut på en reise bakenfor deg selv, til indre frihet, glede og selvrealisasjon. Du vil se at du leser, reflekterer og skriver ned at disse sidene vil bli fylt med din historie av din personlige oppvåkning. Det kan hende du vil velge å fortsette å skrive videre etter helgen i denne manualen, i en egen journal. Eller kanskje du finner ut at noen moduler leder deg mer mot reflektering enn skriving. Alt er ok. Hva enn du opplever å ville gjøre, lag denne manualen til ditt eget mesterverk/skaperverk. Etter som reisen ender (i manualen) kan du jo alltids gå tilbake i manualen og bruke det som resonnerer mest til deg, og gå dypere i din forståelse over tid. 

La oss starte!       

Earn Money

Grursus mal suada faci lisis Lorem ipsum dolarorit more ametion consecte elit.The fadolorit consectetur elit.

Inspire Students

Grursus mal suada faci lisis Lorem ipsum dolarorit more ametion consecte elit.The fadolorit consectetur elit.

Join Our Community

Grursus mal suada faci lisis Lorem ipsum dolarorit more ametion consecte elit.The fadolorit consectetur elit.